Φεβ 282018
 

Με απόφαση του Υπουργείου Υγείας τοποθετείται Αναπληρωτής Διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας με αποκλειστική αρμοδιότητα τη Νοσηλευτική μονάδα – Κ.Υ. Κρεστένων, ο Ιωάννης Χουζούρης, με τριετή θητεία.

Ο Ιωάννης Χουζούρης είναι απόφοιτος Τεχνολόγος εκπαιδευτικός μηχανικός Ηλεκτρονικών της Α.Σ.Ε.ΤΕ.Μ. Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε., είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικής επιστήμης και Διεθνών σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και κατέχει το Master «Οργάνωση και Διοίκηση Δημοσίων Υπηρεσιών, Δημοσίων Οργανισμών και Επιχειρήσεων», του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Τ.Π.Ε. και έχει δημοσιεύσεις στο επιστημονικό θέμα «SharedLeadership» καθώς και συμμετοχές σε επιστημονικά συνέδρια.

Ήταν περίπου 7 χρόνια Διευθυντής σχολικής μονάδας, είναι πρόεδρος των Μεταπτυχιακών Δημόσιας Διοίκησης και επί 12 χρόνια συμμετείχε εθελοντικά σε κοινωνικές, νεανικές, περιβαλλοντικές και πολιτιστικές δράσεις μέσα από μη κερδοσκοπικές οργανώσεις στην Αρκαδία.

Ο Ιωάννης Χουζούρης παραχώρησε μετά την τοποθέτησή του την εξής δήλωση: “Είναι μεγάλη τιμή για μένα η τοποθέτησή μου ως Αναπληρωτής Διοικητής στα Κρέστενα. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για την υλοποίηση του στόχου του Υπουργείου Υγείας για λειτουργία ψυχοκοινωνικής μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων με παράλληλη αναβάθμιση της υπάρχουσας δομής. Πιστεύω στη δύναμη της τοπικής κοινωνίας που μάχεται και επιβραβεύει ενέργειες που προασπίζουν το κοινωνικό αγαθό της Υγείας. Γι” αυτό και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε να ξαναβρούν το χαμόγελό τους όλοι οι εργαζόμενοι, οι κάτοικοι της περιοχής του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων και όλοι οι πολίτες της Ηλείας”.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>