Φεβ 282018
 

Με απόφαση του Υπουργείου Υγείας τοποθετείται Αναπληρωτής Διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας με αποκλειστική αρμοδιότητα τη Νοσηλευτική μονάδα – Κ.Υ. Κρεστένων, ο Ιωάννης Χουζούρης, με τριετή θητεία.

Ο Ιωάννης Χουζούρης είναι απόφοιτος Τεχνολόγος εκπαιδευτικός μηχανικός Ηλεκτρονικών της Α.Σ.Ε.ΤΕ.Μ. Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε., είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικής επιστήμης και Διεθνών σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και κατέχει το Master «Οργάνωση και Διοίκηση Δημοσίων Υπηρεσιών, Δημοσίων Οργανισμών και Επιχειρήσεων», του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Τ.Π.Ε. και έχει δημοσιεύσεις στο επιστημονικό θέμα «SharedLeadership» καθώς και συμμετοχές σε επιστημονικά συνέδρια.

Ήταν περίπου 7 χρόνια Διευθυντής σχολικής μονάδας, είναι πρόεδρος των Μεταπτυχιακών Δημόσιας Διοίκησης και επί 12 χρόνια συμμετείχε εθελοντικά σε κοινωνικές, νεανικές, περιβαλλοντικές και πολιτιστικές δράσεις μέσα από μη κερδοσκοπικές οργανώσεις στην Αρκαδία.

Ο Ιωάννης Χουζούρης παραχώρησε μετά την τοποθέτησή του την εξής δήλωση: “Είναι μεγάλη τιμή για μένα η τοποθέτησή μου ως Αναπληρωτής Διοικητής στα Κρέστενα. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για την υλοποίηση του στόχου του Υπουργείου Υγείας για λειτουργία ψυχοκοινωνικής μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων με παράλληλη αναβάθμιση της υπάρχουσας δομής. Πιστεύω στη δύναμη της τοπικής κοινωνίας που μάχεται και επιβραβεύει ενέργειες που προασπίζουν το κοινωνικό αγαθό της Υγείας. Γι” αυτό και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε να ξαναβρούν το χαμόγελό τους όλοι οι εργαζόμενοι, οι κάτοικοι της περιοχής του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων και όλοι οι πολίτες της Ηλείας”.

Φεβ 022018
 

Περίληψη βιογραφικού

 

 • Ο Ιωάννης Χουζούρης είναι απόφοιτος της σχολής ΑΣΕΤΕΜ ΣΕΛΕΤΕ και κατέχει το δίπλωμα του Εκπαιδευτικού Τεχνολόγου Ηλεκτρονικού Μηχανικού.
 • Είναι απόφοιτος της σχολής Κοινωνικών Επιστημών του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σχέσεων, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
 • Είναι φοιτητής του τμήματος Κοινωνικής και εκπαιδευτικής Πολιτικής της σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
 • Το 2008 τελείωσε το Master «Οργάνωση και Διοίκηση Δημοσίων Υπηρεσιών, Δημοσίων Οργανισμών και Επιχειρήσεων», στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.
 • Είναι πιστοποιημένος από το Φεβρουάριο του 2005 στην αξιοποίηση τεχνολογιών Πληροφορικής.
 • Κατέχει το MSU-CELP (Proficiency) in English του Michigan State University.
 • Διορίσθηκε στο Ελληνικό Δημόσιο ως εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης το 2003 και κατέχει οργανική θέση στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Τρίπολης.
 • Διατέλεσε Διευθυντής στο 2ο ΕΠΑ.Λ. Τρίπολης, για 3 χρόνια. Από 01/09/2014 ήταν Διευθυντής στο ΕΠΑ.Λ. Άστρους για 1 χρόνο. Από 1/7/2015 είναι Διευθυντής στο 1ο ΕΠΑΛ Άστρους με διετή θητεία έως 30/06/2017. H θητεία του ανανεώθηκε για 3 χρόνια στο ΕΠΑΛ Άστρους έως 30/07/2020. Διέκοψε τη θητεία του στις 7/2/2018.
 • Είναι Αναπληρωτής Διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο – Κ.Υ. Κρεστένων Ν. Ηλείας, από 7/2/2018 με θητεία για 3 χρόνια. 
 • Είναι Πρόεδρος των μεταπτυχιακών του Master στην Οργάνωση και Διοίκηση των Δημοσίων Υπηρεσιών, Δημοσίων Οργανισμών και Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
 • Έχει διατελέσει μέλος Δ.Σ. ΕΛΜΕ Αρκαδίας, Γραμματέας του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας και σύνεδρος σε συνέδριο της ΟΛΜΕ.
 • Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής στην επιμόρφωση συνδικαλιστών στο Κοινωνικό Πολύκεντρο ΑΔΕΔΥ.
 • Ερευνά τη «Διαμοιραζόμενη Ηγεσία» (shared leadership). Δημοσίευση paper και Εισηγητής σε Επιστημονικά συνέδρια στο shared Leadership.
 • Οι γνώσεις και τα ενδιαφέροντά του καλύπτουν το Κοινωνικό Κράτος, την Παιδαγωγική, την Επικοινωνία, το Management (Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση) και τον Πολιτισμό.